Houten speelgoed kopen

Houten speelgoed kopen is altijd de beste keus

Houten speelgoed kopen voor veiligheid

houten speelgoed kopen

Koop je speelgoed van hout voor je kindje, dan weet je zeker dat het veilig is. Het is gemaakt van natuurlijke materialen en bevat geen giftige stoffen. Omdat jonge kinderen hun speeltjes nog vaak in hun mond stoppen, is dit een prettig idee. Ook hoef je niet bang te zijn dat je zoon of dochter een klein onderdeeltje door zal slikken. Houten speelgoed is daarnaast goed voor de fantasie van kinderen. Van deze ambulance krijgt een peuter of kleuter nooit genoeg. Wil je graag duurzaam speelgoed kopen, dan is dit een uitstekende keus.

Speelgoed van hout heeft vaak een tijdloze vormgeving

Kies je voor houten speelgoed kopen, dan zul je zien dat het leuk blijft. Dit speelgoed is veel tijdlozer dan speelgoed van plastic en kunststof. Vaak zie je dat houten auto's, garages of puzzels van generatie op generatie worden gebruikt. De vormgeving is gewoonweg veel tijdlozer. Ook worden er minder opvallende kleuren gebruikt. Wat je ook vaak ziet, is dat speelgoed van hout de fantasie van kinderen extra prikkelt. Ze worden niet afgeleid door allerlei geluidjes en knipperende lampjes. Ze mogen nu zelf de geluiden bedenken. Dit stimuleert de creativiteit van het kind. Wil je duurzaam speelgoed kopen dat tegelijkertijd de motoriek stimuleert? Overweeg dan deze leuke regenboogworm.

Duurzaam speelgoed kopen is beter voor het milieu

Kies je speelgoed van hout dan ben je bewust bezig. Kinderen spelen vaak met speelgoed van plastic. Inmiddels weet bijna iedereen dat dit het milieu niet ten goede komt. Hout is een duurzame grondstof. Het gaat veel langer mee dan plastic. De stoffen worden, als het speelgoed niet meer gebuikt zou worden, ook weer teruggegeven aan de natuur. Waar ben je naar op zoek? Gaat het vooral om het prikkelen van de creativiteit? Zoek je specifiek iets voor de motoriek? Wil je iets dat gegarandeerd uren speelplezier oplevert? Dan zit je met deze kleurrijke, houten boerderij helemaal goed.